Les terrasses poden ser els petits jardins de casa nostra. Les terrasses ens ofereixen moltes possibilitats i la recompensa és diària. Les opcions per decorar una terrassa són molt diverses, des d’un espai minimalista, a una vegetació i disseny més tradicional.

Les terrasses són el punt de connexió de casa nostra i de la nostra vida quotidiana amb la natura.

El més important i destacable de les terrasses però, és que aquestes són el punt de connexió de casa nostra i de la nostra vida quotidiana amb la natura. Doncs el conjunt de plantes que la formen i la vida que aquestes atrauen i generen creen un petit oasis de vida a casa nostra.

Si pensem que la terrassa és el jardí de moltes cases, valorarem que es tracta d’un espai que ens aporta benestar i tranquil·litat. Amb les terrasses es pot crear una zona d’oci per a tota la família que ens permet gaudir de molt moments de felicitat, i pot ser un lloc de reunions o bé una zona d’aïllament personal i descans. També, pot ser el nostre rebost perquè hi podem plantar plantes culinàries, aromàtiques i medicinals, com ara farigola, romaní, alfàbrega, orenga, menta, julivert, petits fruiters o, fins i tot, un petit hort urbà amb les nostres tomaqueres, enciams i totes les verdures i plantes que necessitem.

La terrassa ens aportarà benestar a tota la família, a les nostres mascotes i al nostre entorn.

Fer un bon anàlisis de l’espai i treballar i seleccionar els elements decoratius amb bon criteri ens ajudarà a crear una terrassa com un espai propi en el que ens hi sentim molt a gust. Treballar amb jardineres i testos, no és sinònim de plantes petites, doncs les opcions són molt grans i podem aconseguir crear un espai verd molt acollidor a casa nostra. El més important és saber quins són els condicionants de cada espai i seleccionar amb molta cura la vegetació adient a les hores de sol, espai, temperatura, mides de jardinera, etc.

Tenir una terrassa en bones condicions ens garanteix un espai a casa nostra que ens aportarà benestar a tota la família, a les nostres mascotes i al nostre entorn.